Siccaro multigamache

Siccaro multigamache

26. februar 2021 0 Af admin

SICCARO MULTIGAMACHER – ANMELDELSE/TEST

Emballagen: Genialt at alle funktioner står let og overskueligt beskrevet på emballagen, hvilket også er en ”taske” som man kan opbevare gamacherne i.

I brug: Jeg har i den grad taget multifunktionerne i disse fantastiske gamacher til mig og jeg bruger dem til alt.
Jeg vasker hestens ben når de kommer ind fra fold, så bruger jeg gamacherne som tørre gamacher mens jeg sadler hestene. Mine heste er klippede og har ikke vildt langt hår på benene, så faktisk er de tørre på 10 min, så jeg kan lægge ridegamacher eller bandager på.

Inden jeg går ud og rider, ligger jeg de våde gamacher i fryseren.

Efter rideturen, tager jeg igen gamacherne i fryseren og bruger dem nu som kølegamacher efter endt arbejde – og her synes jeg virkelig også disse gamacher gør en forskel, de er kolde i lang tid, til trods for at de kun får ca. 1 time i fryseren.

Sidst bruger jeg også gamacherne som transport og staldgamache ved f.eks. overnatning ude (stævne eller ferieophold).

Hvis jeg skal sige noget, så synes jeg gamacherne er lidt for længe om at tørre efter endt brug – i et meget varmt rum kan de kun lige nå at tørre på et døgn… det synes jeg er lidt for længe. Her kan man med fordel, købe ekstra indlæg, så man kan bruge gamacherne flere gange i løbet af en dag (til flere heste eller til flere funktioner). Et sæt med 2 stk. koster 400 kr.

Info: Det er meget vigtigt at man får vredet så meget vand ud som man kan, inden man hænger dem til tørre, for nedsat tørretid, man kan også med fordel tørretumle indlæggene.

Pasform: Jeg synes gamacherne sidder godt på benene, både for og bag. Neoprenen er lidt mere fast end andre jeg har prøvet, hvilket jeg faktisk synes holder dem super godt på plads, de falder ikke sammen eller glider ned. Dog synes jeg de er lidt svære at lukke lige i velcroen (ja man kan godt sige at det ikke er vigtigt, da de jo sagtens kan lukkes og sidde fast, men når nu mit øje gerne vil at se, de kan lukkes perfekt og lige på alle 3 velcro´er).

Udseende: Ærligt så er retrofarverne slet ikke mig, jeg hader tern. Jeg ville ønske at man kan få dem i ensfarvede og en luksus ville være at man kunne vælge mellem nogle farver.

Prisen: Jeg synes faktisk prisen på 1600 kr. er meget rimelig i forhold til funktioner og set i forhold til andre stald/transport gamacher som ikke har multifunktioner på samme måde.

Ekstra: Jeg har et ønske om at de kan købes i en 4 pk. Synes ikke man skal erstatte 2 pk. men blot lave det som en valgmulighed.

Vil jeg anbefale gamacherne til andre: JA helt sikkert, jeg synes det er et super produkt som jeg er glad for at have fået ind i min hverdag og jeg vil klart anbefale det til andre.