MIN nye stald – in the making

MIN nye stald – in the making

22. april 2020 1 Af admin

Tålmodighed er og har aldrig været, en af mine styrker, jeg er på INGEN måde tidsrealist… Faktisk er jeg lige ligesom ham der i reklamerne “jeg tager det første og det bedste, videre til det næste”

Stod det til mig, havde min stald været færdig for længst, desværre skal jeg hele tiden slæbes med ham “finansmisteren” herhjemme, som er en klods om mit ben…..

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har hørt sætningen “vi skal lige undersøge mulighederne, så vi er sikre på at, vi får det gjort rigtigt” – Men hvor om alting er og selvom det gør lidt ondt at indrømme, så har han jo ret (jeg håber virkelig ikke han læser det her).

Skal jeg se positivt på det, så startede vi med en skov, så fik vi en sandpude og nu har vi et fundament… det går jo fremad:-)


 

Om ca. 3 uger burde alle materialer være hjemme til næste etape (kan i forestille jer hvor meget jeg glæder mig??:-)
Jeg har lavet en lille video her, der tager jer med på et guidet rundtur i min “stald” som den ser ud nu, se med her…

Som i kan høre i videoen, får jeg et vaske/tørrerum – min tanke herinde er at jeg skal have et bord med en vask i, som jeg kan bruge til, når jeg skal pudse og rengøre udstyr. Jeg skal også have en vaskemaskine herinde, til vask af alle mine ting (dækner, underlag osv), sidst har jeg tænkt at jeg skal have et dækken/tørrestativ til at hænge alt vasketøjet op på.

Er der nogen der har nogle gode råd, både til hvilke specifikke produkter jeg skal vælge til dette rum eller bare nogle erfaringer omkring hvad man skal have i sådan et rum?

I videoen fortæller jeg også om mit sadelrum, som jeg faktisk har fået lavet ret stort, i forhold til at der kun skal være udstyr til 5 heste, men planen med dette rum, er også at jeg skal have kontor derude – for at arbejde og finde inspiration i det miljø, jeg arbejder i.
Samt opbevaring af alle mine udlejningsprodukter, derfor skal jeg have masser af skabsplads – også her vil jeg meget gerne have råd og vejledning fra nogle der har gjort sig erfaringer.
Hvad er det skønt at have i sådan et rum, hvad er unødvendigt eller hvilke smarte løsninger har i opfundet for at gøre jeres hverdag lettere?

For mig er det vigtigste hele vejen rundt, at det er funktionelt, nemt at rydde op, så det ser pænt ud hele tiden og så må det også gerne være lidt pænt.

Håber jeg får en masser ideer fra jer i min indbakke den næste tid. wup wup

Tak forbi i læser med:-) God dag derude:-)