Med nye øjne på Montar

6. december 2020 0 Af admin

Montar er ikke så ringe endda! For år tilbage ville jeg være ærlig at sige, at Montar for mig ikke var min førsteprioritet. Når jeg tænkte på Montar, tænkte jeg på det som et mere lowend-mærke, mere standard, ikke så hyped. Jeg er dog glad for, at jeg fik muligheden for at gøre mig andre erfaringer med Montar. Montar er idag et BRAND, der bestemt kan være med! Med funktionalitet og moderne designs, SUPER pasform og mange muligheder er Montar absolut et mærke jeg vil vælge fremover! Jeg er vild med de neutrale design, men samtidig mange valgmuligheder indenfor farver, dog synes jeg helt personligt ikke, at nogen brands behøver at fremhæve deres navn på alle deres produkter. Der ville jeg foretrække at holde det som et logo. Det skal dog siges, at navnet i 9 ud af 10 tilfælde, er broderet eller trykt i samme farve som stoffet – altså så neutralt som muligt, men alligevel..

Bukser:
Montars geniale Yati-stof er helt enormt fleksibelt, da det har 4-vejs-stretch, det er vand- og smudsafvisende så de kan tørres over med en klud, de har skjulte syninger foran for mindre irritation, de har super stærk og holdbar silikonegrip, som ikke sådan lige slides af, og så er de svedtransporterende.
Mange af deres modeller fåes med både lav, mellem og høj talje, så alle kan finde et par der passer. Desuden har flere af Montars modeller mobillommer i siderne.

Trøjer:
80 % af deres trøjer er lavet i funktionsmateriale, Mon-Tech, og er derfor svedtransporterende og ekstremt behageligt at have på. Der findes selvfølgelig både, korte og lange ærmer, cardigans og sweatshirts, og mange af trøjerne kan også bruge udover ridning.

Jakker:
Her har Montar VIRKELIG formået at samle alt godt i ét produkt!
Jeg er så heldig at have den lange model Dicte, som har to lange slidser bagpå – én i hver side, som giver frihed til bevægelse, og jakken ligger perfekt på hestens ryg og generer ikke ved sadlen.
Foran på indvendige side, er der et elastik der kan side om hvert lår, så ikke jakken blæser op selvom der rides i kraftig blæst eller i højt tempo.
Fleecen i kraven gør, at den slutter tæt ind til halsen så den lukker kold luft ude.
Den har desuden aftagelig hætte, brystlommer, sidelommer og ikke mindst mulighed for udluftning under armene.
Jakken er med varm innovativ bio-fyld. Den er let og alligevel dejlig varm.
Og ja, jeg ved godt at det lød lidt som en salgstale, men jeg mener VIRKELIG at det er synd for dem der ikke ejer denne jakke! 😉

Prismæssigt ligger det på et mellemnivaeu, og jeg synes, at man får meget for pengene!

Som skrevet tidligere, er Montar et brand, hvilket jeg ikke tidligere synes det var. Det har masser at byde på, det har noget andre ikke har, og det er klart noget jeg vil anbefale.

Besøg www.montar.dk og find nærmeste forhandler eller køb online.