Med nerverne uden på tøjet til landstævne

Med nerverne uden på tøjet til landstævne

9. juni 2019 0 Af admin

Uhhh ha!! Så fik jeg overstået mit aller første landstævne nogen sinde og ja det kunne sagtens være gået bedre men bestemt også værre;-)

Det er så åndsvagt at bare fordi det hedder landstævne i stedet for distriktstævne, så bliver man pludselig meget mere nervøs, hvorfor egentlig??? Jo nu skal jeg fortælle jer hvorfor, man rider rundt ude på opvarmningen og på sidelinjen står flere kendte ansigter, som f.eks. Daniel Bachmann, Lars Petersen, Prinsesse Nathalie og Andreas Helgstrand og så rider man rundt og håber på, at man kan bukke nakken på sin hest… hahahahahah det er da lige til at blive nervøs af, men ved i hvad??? Jeg kan med 200% sikkerhed sige at ingen og jeg mener INGEN af dem, kiggede på mig og Sofus…. faktisk så vidste de slet ikke at vi var der… hihihi Armen er det ikke dumt, hvorfor blive nervøs i stedet for bare at tage sig sammen og koncentrere sig om det job man skal ud og udføre:-)

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk at jeg fik varmet okay op og han var super fin frem og tilbage for mig, jeg fik lavet en masse overgange og masser af sidebevægelser, og så blev jeg kaldt ind! 
Mit hjerte bankede og da jeg så kom på banen, opdager jeg at det hele oveni købet blev live streemet, der stoppede jeg så med at trække vejret;-)

Selve mit program bliver meget forsigtigt, kedeligt og uden nogen former for højde punkter, men heldigvis også uden de helt store fejl. Jeg har et urent changement samt et efter hjælpen og så er min sidste midterlinie en helt katastrofe, hvor han falder i trav for mig 2 gange! Men alt i alt en ret hæderlig tur, hvor alt kan blive lidt bedre uden de store vanskeligheder, som Karen, min træner siger.

Nu har jeg prøvet kræfter med det der landstævne og har 100% mod på at gøre det igen. Jeg slutter på 62,568% og en 13 plads ud af 17, det er godkendt og jeg har fået en masse træning med derfra til hvad jeg nu skal hjem og træne videre på. Bl.a. skal jeg have ham mere op og på bagparten, han bliver for dyb fortil og kommer til at mangle bæring og afskub. Derudover skal jeg turde satse og tage chancer. Det er en process og jeg føler vi sammen er stærkere end nogen sinde, så vi skal nok komme stærkt igen med et endnu bedre ridt næste gang.

Se videoen her