“Kuk kuk hvem er der bag kulissen?”

“Kuk kuk hvem er der bag kulissen?”

19. marts 2020 0 Af admin

At skrive blog og skrive indlæg med ord fra andres mund, er det aller nemmeste i verden, men at skrive et indlæg om hvem jeg er og hvad jeg gør mig af tanker, det er angstprovokerende.

Jeg er iværksætter og ildsjæl, springfyldt med ideer og total idealist uden ret meget sans for realistme i form af tidsfornemmelse eller planlægning.

Jeg laver tusind vis af regler og lister hver dag, men kun for selv at bryde dem og lave om på dem igen og igen.

Jeg brænder 100% for hele tiden at lære nyt, sætte ting igang og elsker at se ting vokse. Men jeg er også meget sårbar og bange for at fejle.
Tanken om ikke at slå til eller leve op til andre, fylder mere end den burde. Det arbejdes der på, og jeg er opmærksom på at, det kan være svært, at være i et erhverv, hvor jeg et eller andet sted hele tiden udstiller mig selv og hvor det jeg lever af, et mig selv, som brand.

Vi skal lære hele livet og lige nu forsøger jeg at lære at hvile mere i hvem jeg er, hvad jeg har af ideer og at de ideer er geniale nok til at hele verden skal høre om dem.

Med lidt mere fakta kan jeg fortælle – Mit navn er Trine, jeg er 35 år, jeg bor sammen med min mand Peter, mine børn Victor på 3 år og Mille på 2 år i Nordjylland.
På farmen bor også vores nu 5 heste/ponier. Zodiac VG som er min dressur hest på middelsvær niveau.
L´Amoureuse som skal til at starte sin karrierer som ridehest, efter at have fået føl for 2 uger siden.
J´Assidu som er sidste nye skud på stammen – lækker hingste føllebølle og sidst farmens 2 små ponier Arne og Arne – som børnene rider på.

Jeg kalder mig selv hjernen bag konceptet, hvilket jo også passer 100% da HorseOnline er min opfindelse og jeg er pisse stolt af det:-)