#fuckjanteloven

#fuckjanteloven

25. maj 2019 0 Af admin

Vi øver og øver og øver os, i en periode har jeg haft lidt problemer med at finde traven rigtigt på Zodiac, men nu synes jeg det begynder at gå den rigtige vej igen. 

Jeg er efterhånden også ved at have styr på at ride frem i øgningerne, det kniber endnu lidt med at komme tilbage, enten er der for meget modstand fortil ellers er jeg for lang tid om at komme tilbage. det er satme svært! Men det bliver bedre og bedre, hvilket jo er det vigtigste.

Trav video 1

Trav video 2

Galoppen til gengæld, den er ved at være god for os og jeg vil gerne prale lidt med at vi lavede vores allerførste ettere igår til undervisning. se her på videoen hvor seje vi er. Jeg ved godt, han ikke er lige og at jeg kaster mig fra side til side, men fuck det, kan lavede dem og de var gennemsprunget… wupwup!!

Galop video 1 (ch for hver 3)

Galop video 2 (ch for hver 2)

Galop video 3 (2 stk. ettere)

Jeg er pavestolt af at være kommet hertil, jeg ved det ikke er perfekt, men jeg er så glad for at flere og flere af tingene begynder at lykkedes, jeg kunne ikke have gjort det her uden fantastiske Karen Brun fra Hjortdalgård – Tak fordi du bliver ved med at tro på os, det betyder alt.

Zodiac er ikke nogen verdensstjerne og jeg er ingen verdens rytter, men sammen og i vores verden, er vi verdens bedste makkerpar:-)