#frakageformtilrideform – bootcamp dag1

#frakageformtilrideform – bootcamp dag1

1. maj 2019 0 Af admin

Jeg tilmeldte mig for et halvt år siden en Superfit Mor’s Bootcamp fra Superfit Mor, jeg fik bare aldrig gjort noget ved det, men idag er det den 1 maj og jeg har besluttet mig for at følge den igennem maj måned.

Jeg har rygrad som en regnorm hvad angår lækkert mad, slik og sodavand. Det her er ikke første gang at jeg har besluttet mig for at NU SKULLE DET VÆRE, men det holder så kort. Jeg har nu besluttet mig for at vælge hvad jeg mener jeg nemmest kan undvære og så starte der, det er Cola, jeg ligger colaen på hylden fra dd. og vil kun drikke vand fra nu af.

Udover at jeg har lagt sodavandet på hylden vil jeg den næste måned hver dag følge de træningsøvelser der er i bootcampen.

Dag1: Idag var øvelsen at jeg skulle tænke over min holdning og rette mig mere op. Man tænker, at det er en nem øvelse, men nej det er virkelig svært og faktisk ret hårdt. Det er svært fordi det er en vane jeg skal ændre, jeg har altid haft tendens til at falde lidt sammen og det er kun blevet værre efter at jeg har født. Og det er hårdt fordi jeg faktisk synes jeg skal bruge mine mavemuskler, for netop at rette mig op, så jeg sidder her til aften og har lidt ømme mavemuskler, hvilket jo heldigvis bare er gode tegn – tegn på at noget er igang og forhåbentlig virker.

Jeg fortsætter med at rette mig op imorgen og glæder mig til at se hvordan dagens øvelse imorgen ser ud. Cola var ikke noget problem at holde mig fra idag, så jeg er stadig ovenpå.