Ferien er slut – Sanne

Ferien er slut – Sanne

10. august 2019 0 Af admin

Sanne er igen kommet op til MT horse ved Maria Thougaard, for at få arbejdet lidt videre på hendes tilridning.

Sanne var oppe ved Maria i marts måned i 14 dage for at blive gjort ryttervant – læs her hvordan det gik… del 1del 2

Efterfølgende har jeg redet nogle turer i skoven på hende men ellers ikke gjort mere ved ridningen, så nu var det igen tid til at få taget lidt på det… Trods hun nu har haft sommerferie i 6 uger og bare gået i engen, satte Marias sig op efter blot 2 min. i longen og har siden redet helt uden problemer.

Vi går stille og roligt frem med hende, hun har jo en lille følle i maven og hun er kun 3 år, så hun bruger meget energi på at vokse samt udvikle den lille i maven, det er tydeligt, men hun vil gerne arbejde, rigtig gerne.

Midt i september skal Sanne afsted til stationsafprøvning for at få sin kåring, jeg har valgt denne kåringsform, da jeg synes det er den mest fair måde for de unge hopper at gå prøven.

For dem der ikke kender til denne form for kåring i DV.
Hoppen kommer i dette tilfælde ned til Team Frandsen i Tørring, fra den 16 sep. – 14 okt. Her trænes hoppen hele måneden og stilles så den sidste dag til samme kåring som vi ellers kender det. Jeg synes det er super at der ingen stress er omkring selve kåringen, da hoppen er i vante omgivelser, skal ikke køres på dagen og bruge energi dette, samt der gives karakterer af DV dommer, testrytter og stationsleder (daglig omgang/arbejde), hvilket jeg synes er så godt.
De unge hopper kan nemt blive påvirket på dagen, her har de en reel chance for at vise deres værd over en længere periode, det synes jeg er godt. Jeg har store forventninger og glæder mig meget til at sende hende afsted.

Når Sanne om en uge kommer hjem oppe fra Maria, skal hun trænes i longe, på vandbånd og rides af mig selv indtil hun skal afsted og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med hende igen.