Vet. Sygeplejerske


Navn: Hege Cathrine Drangsholt 
Fagbetegnelse: Veterinærsygeplejerske med speciale i heste, og økonom med speciale i jura 
Baggrund: Hege har arbejdet 10 år på Højgård Hestehospital i Odense (Morud), flere år i smådyrspraksis, og nu arbejder hun i et medicinal firma der sælger medicin til dyr. Der udover har hun redet det meste af sit liv, først var det springningen der havde hendes interesse, men jo mere voksen hun er blevet, er det blevet mere og mere dressur der har hendes interesse. Hege har pt. Ingen hest selv, men hun låner en veluddannet dressurhest som hun ligger og leger de sjove lege med. 
Privat: Hege bor i Norge sammen med sine 2 dejlige jack russel terrier Merle og Mejse. Hege er aktiv i bestyrelsesarbejde samt en meget hjælpsom sjæl, der altid har nok at se til. Da Hege har boet så mange år i Danmark taler hun 100% dansk og hun besøger stadig Danmark meget ofte – PISSST… faktisk tror jeg ikke helt at hun kan beslutte sig til hvor hun helst ved bo😊 


Heges hverdag: Er travl 😊 
Hvad Hege gerne vil være ”kendt” for: At hun er faglig dygtigt til sit arbejde. 
Hvad laver du i din fritid: I sin fritid rider Hegegår lange ture i Norges smukke natur med sine hundestår alt det på ski hun kan få tid til. Hege elsker ferier, og at være sammen med sine venner.  
Hvad du ikke vidste om Hege: Er tidsoptimist

 
Kontakt: tinius_drangsholt@hotmail.com