Spa-mutter

Happy horse spa og rehab er et center, hvor der sættes fokus på din hestes trivsel og holdbarhed. 

De giver din hest velvære og en afveksling i den daglig træning. Din hest sættes i centrum og et ophold hos happy horse spa og rehab er en tillidssag mellem hesteejer og ejer Maria. 

Hos Happy horse spa og rehab kan din hest arbejde på vandbånd, for f.eks. at øge konditionen, fremme muskel udviklingen, forbedre præstationen, fremme korrekt holdning, skabe bedre balance i ridning, øge hjertefunktionen og forbedre flexibilitet.  

På spa for f.eks. at bekæmpe ledbånd & seneskader, hævelser omkring led, hjælpe indvendig betændelsestilstand i beneneheling brud og overben, flænger og betændelse af underbenet, hjælpe med heling af sår, øget hovvækst og afhjælpe muk og sur stråle. 

På vibrationsbånd for f.eks. at øge blodcirkulationen uden belastning af din hest, øge helingen af skader og nedsætter genoptræningstiden. For bedre optagelse af foder og hesten får bedre fordøjelsefor at restituere hurtigere efter hårdt arbejde og massere ømme muskler eller at opbygger muskler hos hesten. 

Eller alt sammen blot for at gøre din hest glad😊  

Navn: Maria Stryn-Hajslund 
Fagbetegnelse: Hestemassør – Udannet i neurolingvistisk programmering 
Baggrund: Maria har en stor passion for hestene og de har været en del af hendes liv i 42 år, de sidste 20 år, har hun beskæftiget sig med heste på fuld tid. 
Privat: Mor til Laurits på 9 år, Karoline på 12 år og gift med Bjarke gennem de sidste 11 ½ år. 
Marias hverdag: Starter dagen kl. 08.00 med at fodre hestene, lukke på fold, sætte heste på vandbånd, spa og vibrationsbånd – ind imellem de heste der er på ophold hos Maria, kommer der mange udefra som skal have deres heste trænet. De fleste af de heste der kommer udefra, kommer for at få trænet kondition, overlinie, bæring, spændstighed og for at få deres træning af hestene varieret. Hvorimod de fleste af de heste der er på længere ophold oftest står med en skade der skal genoptrænet. Der er selvfølgelig også heste på ophold blot for træningen ligesom der kommer heste udefra med en skade. 
I løbet af dagen skal stalden ordnes, dette passes ind imellem hestene der arbejder. Marias dag ender typisk mellem kl. 17-20 om aftenen. 
Specielt for Marias forretning er: Strategien er klar og det er at hestene der træner og er på ophold hos Happy Horse Spa og Rehab ikke er i hænderne på andre end Maria – hver dag tjekkes hestens ben og generel velbefindende, som det første, under fodrerunden og da det er Maria der hver dag gør dette, opdateres det let hvis noget er galt eller forandret og der kan reageres hurtigt på det. 
I takt med at Maria har fået mere og mere travlt har det været nødvendigt at få hjælp til at ordne stalden samt at holde udenoms arealerne, men hestene er stadig hver dag Marias egen opgave.  
Maria sætter en ære i at samarbejde tæt med andre fagfolk som f.eks. dyrlæger, smede og diverse behandlere. 
Vissionen er nærvær – hvilket de hos Happy Horse Spa og Rehab er brillante til – her får du altid mere end du forventer. 

”Der er da ikke noget skønnere end når du komme for at hente din hest efter et ophold, så er den vasket og soigneret som skulle den direkte til stævne” – det kan faktisk ske hos Maria. 

Fritid: I fritiden rider Maria med hendes datter Karoline og er hockymom på deltid med sin søn Laurits. Der udover synger hun i gospelkor og elsker det. 

Det vidste du ikke om Maria: Hun synger og hun synger fandeme godt.  

Kontakt oplysninger: 
Happy Horse Spa og Rahab 
Melvadvej 3 
9320 Hjallerup 
Tlf.: 23 32 20 93 
Email: info@happyhorsespaogrehab.dk 
Facebook:https://www.facebook.com/happyhorsespaogrehab
Instagram: https://www.instagram.com/happyhorsespaog/ 

#Hashtag Maria bruger: #happyhorsespaogrehab #gladehestedanserbedst #hestepåvandbånd #holdbarhed #vandbåndstræning #hesteholdepå1klasse #hestepåophold #vandbånd #spa #vibrationsbånd #spatilhesten #genoptræningafhest