Massøren

Navn: Annie Melgaard – Perfecthorse.dk  
Fagbetegnelse:  Hesteterapeut 
Behandler indenfor områderne: KST, Manuel terapi, osteodpatimassage,  laserterapikinesio tape, gitter tape og laser terapi. 

Baggrund:  Annie startede sin uddannelse som hestemassør tilbage i 2012, ved Axelsons Animal Massage School, efterfølgende har Annie udvidet sine kompetencer med Energetisk Myofacial terapi kursus, hvor hun også lærte at løsne blokader i hestenes led, med indirekte teknikker, hvor man bruger hesten bevægelse til at løsne blokaderne.  
I 2015 blev Annie uddannet Kranio Sakral terapeut til dyr, og i Feb 2017 gennemførte hun et kursus  i telepati til dyr på Naturgården ved Tove Nielsen. 

Ved siden af uddannelserne med heste er Annie også uddannet Social og sundhedsassistent. 

Privat: Annie er gift med Morten og mor til 2 skønne piger, sammen bor de på en gård i Nordjylland. Annie har begge sine heste hjemme.  
Annies hverdag: Annies hverdag varierer både på længden samt hvilke behandlinger hun er ude til – Annie kommer dagligt rundt i nordjylland og min. 1 gang om måneden også i midtjylland. 
Specielt ved annies forretning: ”Min mission er at give ryttere større indsigt i vigtigheden i at deres hesten har de optimale betingelser, før man kan forvente det optimale af dem”. 

Fritid: Fritiden går med familien og hestene på gården hos Annie. 

Hvad du ikke vidste om Annie: Hun var engang klædt ud som virkelig grim, men gennemført punker til fastelavn – på vejen går hendes bil i stykker og hun skal ind og låne telefonen (KLÆDT UD SOM PUNKER) hos en tilfældig på hendes vej….. pinligt😊  

Kontakt oplysninger:  
Perfecthorse.dk  
Tlf: 27583214  


#Hastags Annie bruger: #skaberhesteibalance #Perfecthorse.dk #ensmidighesterengladhest