Foderspecialisten

Horse Choice som Karinas danske firma hedder blev etableret i 2016 af Karina Vinther – i forbindelse med argenturet af Connolly’s Red Mills blev aktuelt.  
 
“Your Horse is your Choice of living – so do what’s possible to get the best out of it” 
 
Horse Choice har nøje udvalgt hvilke brands der skal være en del af familien. – se mere på hjemmesiden. 
Karina er af den opfattelse, at man aldrig bliver for gammel eller dygtig til at lære noget nyt. Det er meget vigtigt for os i Horse Choice, at være ydmyg og lytte til vores ryttere og forhandlere. 
 
Målet for Karina med Horse Choice har været at skabe de bedste forudsætninger for fremtidens ekvipager. Dette skal gøres ved at tilbyde den bedste kvalitet der findes på markedet.  
Hesteverdenen er high class og helt unik – den stiller store krav til dig, dine heste og folk omkring dig. Så hvorfor ikke give dig selv og dine heste de bedste forudsætninger for at præstere i sporten. 

 
Navn: Karina Vinther Kristensen 

Fagbetegnelse: Foderkonsulent 

Baggrund: Heste har altid været en del af Karinas liv og hendes hverdag. Karina har redet og haft egne ponyer/heste siden hun var 6 år, og har gennem tiden deltaget ved forskellige ridestævner både nationalt og internationalt. Karina har arbejdet fuld tid med heste i flere år, og har altid sat stor pris på at kunne dygtiggøre sig fagligt. ”Heste er min store passion”. Hjemme har Karina 6 heste, og beskæftiger sig sammen med sin kæreste både med avl, rideheste og løbsheste. Derudover har Karina en svigerfamilie der arbejder professionelt i løbsverdenen og har stalden fyldt med over 35 heste, hvilket giver mange interessante inputs.  

Privat: Danner Karina par med Hasse og sammen har de Felix på 1,5 år. 

Karinas hverdagen: Starter kl. 7.00 om morgenen – 7 dage om ugen. Typist et mix af rådgivning, vejledning, salg, kundemøder, staldbesøg, stævner, trav/galopløb. ”Jeg sætter en stor ære i dagligt at arbejde sammen med dygtige og kompetente fagfolk som dyrlæger, ernæringseksperter, agronomer, forskere, smede etc. Sammen kan vi skabe top resultater for dig og dine heste”. Udtaler Karina. 
Karina nyder at besøge alle sine dejlige kunder og deres heste, at få en snakke sport, fodring, mål og præstationer, tøv aldrig med at kontakte Karina.  

Specielt ved Karinas forretning: Målet er klart. Via Horse Choice er ønsket at skabe de bedste forudsætninger for dig og din hest. De beskæftiger sig på top kvalitet, hvad end det er foder, tilskud, strøelse, equipment eller performance coaching.  

Fritid: Karina skelner ikke mellem fritid og arbejde. ”Det er det samme for mig. Min fritid er mit arbejde og jeg elsker mit job” siger Karina.  

Hvad vidste du ikke om Karina: ”Jeg er en lille vin-nørd, og har besøgt mange vinslotte rundt omkring i verden. Så når det kommer til druer i Châteauneuf du Pape eller andre steder, så vil du nødig lægge dig ud med mig ;-)” 

Kontaktoplysninger:  

Horse Choice 
Brunbankevej 5 
8800 Viborg 
Tlf: 41202040 

Email: kaina@horsechoice.dk  
Web: www.horsechoice.dk 
Facebook: https://www.facebook.com/redmillsdk/ 
Instragram: https://www.instagram.com/redmillsdk/