Dyrlægen

 
Navn: Mette Rauer 
Fagbetegnelse: Dyrlæge med speciale i hestesygdomme 
Baggrund: Mette er uddannet dyrlæge i 2011 hvor hun blev optaget på hestedifferentieringen. Mettes liv med heste startede da hun blot var 7 år, gennem årene med hestene var det primært springsporten der vandt ind hos Mette og hun har tidligere sprunget på m-niveau 
Privat: Gift med Thomas som er køkkenchef og medejer af 2 restauranter i Frederikshavn. Sammen har de 3 dejlige møgunger Julius, Sophie og Marie (sådan beskriver Mette dem selv😊) 


Mettes hverdag: Uforudselig! Dagene som dyrlæge er aldrig ens, egentlig kan dagene godt være planlagte og kalenderen er booket i system, men så kan telefonen ringe og hele dagen er rykket rundt. Heldigvis kan vi alle sætte os ind i en ændring fra dyrlægen med et rutinebesøg pga. et akutbesøg, da det jo kunne være os der stod i den anden situation. Mette bestræber sig på altid at ringe ved forsinkelse, så ingen venter uden en grund og en forklaring. 
 
Specielt ved Mettes forretning: Mettes praksis´ kerneværdier er faglighed, service og tryghed. Mette bestræber sig på aktivt at følge op på sine patienter også efter diagnosen er stillet. Behandling og ejers indsats efterfølgende er afgørende faktorer der påvirker om hesten bliver raskSiger Mette. 
Det gælder alt lige fra astma til bevægelsesforstyrrelser. Derfor er der i de tilfælde hvor det giver mening (mavesår, haltheder, sår mm) et kontrolbesøg med i prisen i Mettes praksis.  
Fritid: I Mettes sparsomme fritid er hun sammen med sin familie, elsker at løbe i naturensamt nyder at tage på restaurant med sin mand eller gode venner og en fest i ny og næ står hun heller ikke i vejen for. 
 
Hvad vidste du ikke om Mette: Mette vågner nogen gange om natten efter en vanskelig patient hvor behandlingen på dens problem ikke er tydelig for hende, og kommer på en ide til løsning på problemmet – Den taktik har reddet en god del heste igennem hendes karrierer  (dog er det ikke hver gang at den sovende ide er andet end til at grine af – Mettes egne ord) 
 
Kontakt oplysninger:  
Nordjysk Hestepraksis 
Golfvejen 63 
9700 Brønderslev 
(Brønderslev Rideklub) 
Tlf. 73709868.